Protect Nature Save Your World (Doğayı Koru Dünyanızı Kurtarın ) Etwinning Projesi

28.02.2022 312

Kongre İlkokulu 2/A sınıfı öğrencileri, "Protect Nature Save Your World" (Doğayı Koru Dünyanızı Kurtarın ) eTwinning projesine katılarak çalışmalara başlamışlardır.

Projemizin amacı çevreye duyarlı, doğa bilincine sahip bireyler yetiştirmektir. Doğaya zarar veren insan faaliyetleri nedeniyle küresel iklim değişiklikleri günlük hayatımızı olumsuz etkilemeye devam etmektedir. Geçici çözümler insanlığı artan doğal afetlere karşı koruyamaz. Projemizin temel amacı öğrencilerin kendi kişisel sorumluluklarını fark etmeleri ve almalarıdır. Sorunları kendi başlarına çözebilmeleri sorumluluk duygularını artıracaktır. Böylece bu öğrenciler kendilerini doğaya ve çevreye karşı sorumlu hissedeceklerdir. Projemizin amacı çevreye duyarlı, doğa bilincine sahip bireyler yetiştirmektir. Projedeki faaliyetler bu kazanımı artırmak için gerçekleştirilecektir.

Projemiz 6-10 yaş grubunu kapsayan ilkokul öğrencilerine yöneliktir.

Projemize katılan öğrencilerimize ve destek veren herkese çok teşekkür ederiz.